Değerli Müşterilerimiz

Değerli Halkımız

Yaz Mevsimine Girdiğimiz Bu Günlerde Boyacılar Birliği Olarak Boya Badana-Tadilat Dekorasyon Aktivitelerimiz Devam Ediyor Evlilik Hazırlıkları Yapanlar Evini Yenilemek İsteyenler Boyacılar Birliğinde Geleneksel Bahar Kampanyamızdan Fırsatlarla Dolu Dekorasyon Uygulamalarımızdan tüm Trendlere Yorulmadan Kolayca Ve Avantajlı Fiyatlarla Ulaştılar ve ulaşmaya da devam ediyorlar. Bizi Tercih Eden Müşterilerimize ve Halkımıza Teşekkür Ediyoruz.

Dünya Kadınlar Günün de Boyacılar Birliği süprizler ile dolu bir Gün geçirdi Organize Edilen Boya Kampanyamız da Dairelerini Boyatan Siz Değerli Müşterilerimiz Boya Uygulamalarımızın Sonun da Stropiyer ve Niş Hediyelerini Kazandılar.

Ustalarımızdan Seyfettin Kavrat Stropiyer de 1. Oldu Yine Ustalarımızdan Nahit Parlak Niş Kategorisin de 1. Oldu; Dereceye Giren Dairelerimiz Boyacılar Birliğinden 1+1 Uygulamamız dan 1 er Adet Hediye Paketlerini Teslim aldılar. Bütün Müşterilerimizi ve Halkımızı Yaz

Günlerini Coşku İçinde Geçirmeleri İçin Boyacılar Birliği Kampanyalarına Davet Ediyoruz. BOYACILAR BİRLİGİ

www.boyacilarbirligi.com

Boyacılar Birliği